Wil jij weten wat het vermogen van Gregory van der Wiel is? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij weten precies wat deze oud-voetballer door de jaren heen bij elkaar gespaard heeft.

gregory-van-der-wiel

Wie is Gregory van der Wiel?

Gregory van der Wiel begon serieus aan zijn vermogen te bouwen in 2007. Toen maakte hij zijn debuut bij Ajax 1. Hier speelde hij tot en met 2010 om daarna de overstap te maken naar Paris Saint Germain. In 2016 verhuist hij naar Fenerbahce en eindigd zijn voetbalcarrière bij Toronto FC in de MLS. Daarna ging hij zich richten op zakelijke en persoonlijke interesses buiten het voetbal.

Rose Bertam was lange tijd zijn vriendin. Rose Bertam en Gregory van de wiel zijn uit elkaar gegaan in 2022. De relatie heeft acht jaar geduurd. Uit deze relatie zijn ook 2 kinderen gekomen. Nadat de relatie over was vond Gregory als snel een nieuwe liefde. Zijn nieuwe liefde vond hij in een oud-deelnemer van Temptation Island. Rose Bertam vond ook snel een nieuwe liefde. Veel liefdesverdriet hebben ze allebei niet gehad.

Gregory van der Wiel en zijn vriendin zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Ze gunnen elkaar het geluk en hebben enkel het beste voor met hun kinderen. Ze willen omwille van de kinderen een goede verstandhouding hebben.

View this post on Instagram

A post shared by Gregory van der Wiel (@gregoryvanderwiel)

Wat is het vermogen van Gregory van der Wiel?

Het exacte vermogen van Gregory van der Wiel is niet bekend. De voetbalcarrière van Van der Wiel heeft hem natuurlijk geen windeieren gelegd. Mensen die er verstand van hebben die schatten het vermogen van Gregory van der Wiel op ongeveer 20 miljoen euro. Natuurlijk een prachtig vermogen dat hij alleen maar uitbreid met zijn huidige activiteiten.

Na zijn voetbalcarrière heeft hij namelijk niet stilgezeten. Hij heeft veel geld belegd in onroerend goed en daar plukt hij maandelijks nog steeds grote vruchten van.

Hoeveel verdient Gregory van der Wiel per maand?

Omdat men niet precies weet wat Gregory tegenwoordig allemaal precies doet, is dit erg lastig in te schatten. Daarnaast laat Van der Wiel zich in de media nooit uit over hoeveel geld hij heeft en verdient. Ook het maandloon van Gregory blijft raden, maar we weten wel zeker dat hij niets te klagen heeft.

Interessante weetjes over Gregory van der Wiel

·       Gregory van de Wiel is mede-eigenaar van het kledingmerk BALR.· In 2010 won Van der Wiel de Gouden Schoen.