The Hunter: Klaas-Jan Huntelaar. De echte voetbalfans weten absoluut wie hij is. De voetballer heeft veel Europese clubs mogen zegenen met zijn aanwezigheid. Hoe zag zijn leven er tot nu toe precies uit en hoeveel geld heeft hij met het voetballen verdient? In dit artikel zullen we de antwoorden op deze vragen vinden. 

k jan

Wie is Klaas-Jan Huntelaar?

Op 12 augustus 1983 werd Dirk Jan Klaas Huntelaar, later bekend als Klaas-Jan Huntelaar, geboren in een klein dorpje in de Achterhoek. Op vijfjarige leeftijd was al goed te zien dat de kleine jongen een talent was op het voetbalveld. In zijn jeugdjaren heeft Klaas-Jan mogen voetballen bij H&K Hummelo en Keppel en De Graafschap.

Op zijn zeventiende startte Huntelaar aan de jeugdopleiding van PSV, waar zijn trainer hem positioneerde als spits, dit is een gouden zet geweest. De talenten van de voetballer vielen op en in 2006 bood de Amsterdamse club Ajax een bedrag van €9 miljoen voor de voetballer. Destijds was dit de duurste Eredivisie-transfer ooit!

Na uitstekend werk te hebben geleverd bij Ajax, waren ook buitenlandse clubs geïnteresseerd in Huntelaar. Klaas-Jan blonk uit bij clubs als Real Madrid, AC Milan en Schalke 04. Hij was zo goed dat Nederland hem uitnodigde voor het nationale elftal. Huntelaar blonk ook hier uit en heeft voor zijn prestaties diverse prijzen gewonnen. Van Topscorer Eredivisie tot de Bronzen Schoen!

View this post on Instagram

A post shared by Klaas Jan Huntelaar (@klaasjanhuntelaar)

Klaas-Jan Huntelaar vermogen: hoe rijk is Klaas-Jan?

Na het lezen over de prestaties van de Nederlandse voetballer, ben je vast benieuwd naar Klaas-Jan Huntelaars vermogen. Huntelaar heeft jarenlang op professioneel niveau gevoetbald en heeft deel uitgemaakt van het nationale team. Dit brengt nogal wat geld binnen. Wat het vermogen van de voetballer is, kunnen we niet met zekerheid zeggen, maar er wordt door verschillende bronnen gespeculeerd. De oud-Ajacied heeft een vermogen dat ligt tussen de €25 en €30 miljoen. Niks te klagen, dus!

Het is niet gek dat Huntelaar het zo lekker voor elkaar heeft. De grote clubs waar hij voor heeft gespeeld verdienen goed. Bij Ajax verdiende de voetballer jaarlijks zo’n €5 miljoen. Je houdt dus na de belasting en de wekelijkse boodschappen ruim geld over. 

Hoeveel verdient Klaas-Jan Huntelaar per maand?

Klaas-Jan zette in 2021 een punt achter zijn voetbalcarrière, maar dit betekent niet dat hij stopt met werken. Momenteel werkt hij bij Ajax waar hij jaarlijks een bedrag van zo’n €3,5 miljoen mee naar huis neemt. Dit is dus bijna €300.000 per maand! Een bedrag waar iedere Nederlander van droomt!

Interessante weetjes over Klaas Jan Huntelaar